Unge kvinner

Nyttige linker 

Å være ung er ikke  alltid like lett. Vi er ingen perfekte og vi har alle forskjellige ting som vi sliter med. Det viktigste å huske på når du har det vanskelig er at det alltid finnes hjelp å få. Snakk med en voksen enten det er foreldrene dine, læreren din eller noen andre du kan stole på. Det offentlige har også mange tilbud til ungdom.  Ta en titt på disse linkene. 

De tilbyr ulik type støtte i vanskelige situasjoner. Imdi har minoritetsrådgivere utplassert på utvalgte skoler i Stavanger. IMDis minoritetsrådgivere følger opp ungdom som er, eller står i fare for, å bli utsatt for negativ sosial kontroll, tvangsekteskap, kjønnslemlestelse og/eller æresrelatert vold.  Alarmtelefonen for barn og unge er en telefontjeneste du kan du ringe og du vil få snakke med noen som kan hjelpe deg. På ung.no finner du masse informasjon om hva som opptar unge mennesker. Til sist har vi linket til Stavanger kommunes fritidstilbud til ungdom. Mange unge sliter med ensomhet og vil gjerne treffe andre å bli kjent med. Her kan du også komme i kontakt  med trygge voksne en kan snakke med.

Unge Kvinner

20.09.2021

Her vil vi legge ut informasjon om hva som skjer for unge kvinner. Vi er ikke kommet gang enda, men håper å komme i gang så fort som mulig. Vi vil også poste linker til andre nyttige steder å hente informasjon og link til andre sosiale arrangementer.