Tjenester

 Våre Tjenester

Arbeidsrettet veiledning

Vi tilbyr hjelp til å skaffe seg en jobb. Ønsker du hjelp til å skrive jobbsøknad, finne praksisplass, eller du vil starte din egen business? Vi kan hjelpe deg på veien. 

Musikk

I samarbeid med AKKS kan kvinnesenteret tilby gratis musikk kurs etter dine ønsker og interesser. Dette er et tilbud for unge kvinner mellom 13 og 25 år. Ta kontakt så skal vi sette deg i kontakt med AKKS for et kjempebra musikktilbud! 

Personlig veiledning

Har du noe du trenger hjelp til? Vi kan hjelpe deg med det meste. Alt i fra å skrive søknad til Nav, finne et nytt sted å bo, eller til et problem du ikke finner løsning på. Hvis vi ikke kan hjelpe deg, vi hjelper deg å finne de riktige personene som kan hjelpe deg. 

Svømming

Vi hadde store ambisjoner om å få til svømming for Kvinner.Desverre har andre ting vi har jobbet med vært så tidkrevende at Svømming prosjektet har blitt utsatt. 

Jobbe i kvinnesenteret?

Vår målsetning er å få flest mulig innvandrekvinner ut i arbeid. Ønsker du å jobbe som en del av vårt team innen design og søm eller catering, er du hjertelig velkommen til en hyggelig samtale. Kan du tilby noe annet kult som vi ikke har hørt om enda? Da vil vi gjerne se om det er muligheter for også dette. 

Akkurat nå for tiden er vi i en oppstartfase og har ikke kommet i gang med all vår arbeidsrettede aktiviteter. Det er likevel rom og plass for deg som ønsker være med å planlegge å bygge opp vårt arbeid. Vi verdsetter dine ideer og meninger og vi vil gjøre dette sammen med deg!

Sosiale arrangement

Vi arrangerer små og store sosiale samlinger på bestilling fra dere. Vi har i Frænd sine lokaler Stavangers koseligste sted å ha din fest eller feiring. Vi kan hjelpe deg å arrangere festen og vi har det perfektet stedet for din barnebursdag. 

Ønsker du servering eller mat til festen din kan vi også ordne med dette til en hyggelig pris. 


Hva koster våre tjenester?

Våre tjenester er gratis for deg som er innvandrerkvinne. 

Bestill våre tjenester

Send oss dine kontaktdetaljer og vi vil ta kontakt med deg så raskt som mulig.