Om oss

Stavanger Kvinnesenter

Vi i Stavanger Kvinnesenter er lidenskapelig opptatt av at alle kvinner i Norge skal ha like muligheter og rettigheter uavhengig av hvilket land, språk, religion, hudfarge eller legning man har. Vi er en politisk og religiøs  uavhengig ideell virksomhet. Vi vil gjennom vårt kvinnesenter arbeide for å kunne tilby kvinner som faller utenfor ordinært arbeidsliv  en jobb å gå til, en møteplass, et sted å få hjelp, og mulighet å skaffe seg den kunnskapen de trenger for å ta gode valg. 

Vi ønsker å være en del av løsningen. Vi skal skape arbeidsplasser gjennom å opprette  en virksomhet som tilbyr mange gode produkter og tjenester ut til kunder. Vi har store ambisjoner for fremtiden. Vil du være med å bygge den?  Ta kontakt for en uforpliktende samtale.


Vi blir støttet av Storhaug Unlimited

Storhaug Unlimited er en organisasjon som støtter nye sosiale entreprenører i utviklingen fra ide til å starte egen bedrift. De har valgt å støtte Stavanger Kvinnesenter. Vi skal nå i periode dele lokaler med dem sammen med flere andre i Kvitsøygate 3 på Storhaug i Stavanger.  

Vårt team

Et voksende kvinnefelleskap

Vi er så stolte over vårt voksende felleskap av fantastiske og dyktige kvinner. Vi har nå flere damer som er engasjerte og sammen har vi mange spennende planer for fremtiden. Våre kvinner er dyktige kokker og håndverkere. Sammen skal vi starte opp vårt eget cateringselskap og egen nettbutikk ved salg av søm tjenester og håndlagede produkter av våre dyktige kvinner. 

 

Vi holder nå på å knytte kontakt med flere potensielle samarbeidspartnere som skal hjelpe oss på denne veien videre. Vi er i oppstartsfasen av mye spennende aktivitet. Mer informasjon vil komme etter hvert i løpet av det nye året 2022!

Gründer og daglig leder

Linn Fjælgberg Håland

Linn er utdannet barnevernspedagog og har en master i samfunnsikkerhet. Hun har også tatt emner i psykologi og veiledning. 

Linn har flere års erfaring innen arbeid med ungdom, flyktninger og barnevern.