Hva skjer?

Nytt konsept på gang!

Vi har snart gleden av å presentere et helt nytt konsept med dere. 

Sammen med vår samarbeidspartner Kia Velferd og Arbeid Stavanger skal vi starte et helt nytt konsept i nye lokaler i Vaisenhusgata , 4012 Stavanger. Lokalet ligger like ved Nytorget, og Metropolis.  For øyeblikket jobber vi iherdig med å oppusse lokaler, få alle godkjennelser på plass og utvikle konseptet. 

Vi har også fått mange nye samarbeidspartnere som skal bidra til at dette blir et utrolig bra og helhetlig konsept.

Vi kan røpe noe men ikke alt. Vi ønsker nemlig å presentere prosjektet i sin helhet når vi har fått spikret de siste detaljene og finans


Hva har skjedd den siste tiden?

November har vært en travel måned for kvinnesenteret. Det er ikke blitt lagt ut mye felles arrangementer som egentlig var tenkt. Dette kommer av ulike årsaker. Den ene er rett og slett at det har vist seg å være litt liten interesse for arrangementene, i kombinasjon med at vi har vært opptatt med å få på plass mye annet som blir bra for fremtiden til kvinnesenteret. 

Vi skal ikke slutte med å ha arrangementer. Vi har besluttet å snu litt på det. Det vil si at hvis dere ønsker noe så lager vi til noe gøy og kult sammen med dere. Vi har lokalene og fasilitetene så kan dere komme med forslag til innhold til arrangementet. I fremtiden vil vi nok ha noen sosiale eventer i fra eget initiativ også, men på grunn av mye annet som skal planlegges har vi rett og slett tenkt at dette var den beste måten å gjøre det på. 

Så hva er det vi har holdt på med den siste måneden? 

Jo, vi har hatt mange møter for å utvide nettverket av både samarbeidspartnere og kvinner som ønsker å være med i kvinnesenterets team.  Vi skal også starte opp med catering og nettbutikk med salg av håndlaget produkter. Dette krever også en del planlegging. Den viktigste og kanskje største utfordringen er å finne et lokal til vår catering. Her jobbes det på spreng med å finne et godt lokal til det. Vi har noen i kikkerten og krysser fingre og tær for at det skal gå bra! 

Vi satser på noen endelige avklaringer omkring det i løpet av noen uker nå. 

Ta vare på dere selv. 

Vi hører gjerne fra deg!


Aktiviteter for Oktober

Her kommer planene for oktober. Vi hadde en fin samling forrige onsdag i høstferien. Vi fikk tilbakemeldinger om at flere ønsket faste treff med sosiale samlinger. Jeg har laget en plan for oktober så vil jeg publisere planer ut året i løpet av november. Alle er hjertelig velkommen!

Sosial kveld 12 oktober

Velkommen til sosial informasjonskveld i kvitsøygata 3 på Storhaug , onsdag 12 oktober fra klokken  19:00 til 21:00! 

Vi ønsker gjerne å høre deres meninger om kvinnesenteret.  Har du noen ideer for hva som kan gjøre kvinnesenteret bedre, vil vi høre fra deg. Vi ønsker tilbakemeldinger på hva dere ønsker et kvinnesenter skal være og hvilke tilbud du synes det bør  ha. 


Vi har store planer å komme i gang og bygge opp kvinnesenteret vårt  og en av våre tilbud er å ha mulighet å gi verdifulle arbeidsplasser til de kvinnene som trenger det mest. Vi  ønsker å bygge dette opp sammen med deg og dine interesser med din kunnskap og kompetanse. Vi ønsker å gi kvinner flere muligheter.

 Hva er din drømmejobb? Kan vi bygge fremtiden sammen? 


Nye lokaler i Kvitsøygata 3 på Storhaug i Stavanger

Vi har nå fått en unik mulighet å dele de fine lokalene til Storhaug Unlimited, Storhaug ungdomsklubb og Storhaug frivillighetssentral til våre aktiviteter og tjenester.  Det betyr at vi nå kan komme i gang med vårt arbeid. Vi planlegger nye aktiviteter i tiden fremover


Sosial samling med informasjon
Vi planlegger en informasjonskveld i løpet av oktober. Det vil bli mer informasjon om vårt arbeid og anledning å stille spørsmål. Resten av kvelden skal vi bare ha det hyggelig og kose oss. 


Bading

Videre fremover planlegger vi å komme i gang med bading. Vi har vært i kontakt med Stavanger kommune og de har et ledig basseng som vi kan benytte. Nå arbeides det med å få på plass en person med livredningskurs i vann som kan være med. Dette er viktig for alles sikkerhet

Aktiviteten vil være gratis og det er kun for damer og jenter. Mer informasjon om påmelding kommer på instagram og facebook.